Upis novih članova u škole odbojke

Sve informacije u vezi sa upisom novih članova

možete dobiti putem telefona:

063/60-66-71

U oktobru počinju takmičenja Odbojkaškog saveza Beograda

Ove sezone OK VOLLEYLAND učestvuje u takmičenjima Odbojkaškog saveza Beograda sa 12 ekipa. 

/

ODBOJKAŠKE PRIPREME

Odbojkaški klub „VOLLEY LAND“ svakog leta organizuje odlazak na pripreme u trajanju od 7 dana (8 punih pansiona). Nakon boravka u Sokobanji, Vrnjačkoj banji, Kladovu, Bečeju i četiri godine na Zlatiboru okrećemo se novoj lokaciji za koju iskustveno smatramo da ima sve neophodne uslove za jedan pre svega kvaliteta i dobar , a ujedno i lep i zabavan boravak i rad sa našim takmičarskim selekcijama. 

Na pripremama, pod nazivom „KIKINDA 2023.“, se pored treninga, održavaju i utakmice između ekipa i klubova koji su prisutni na istim. Utakmice i treninzi se održavaju na otvorenim terenima doma učenika i sportskoj hali koja se nalazi u neposrednoj blizini.

U toku boravka biće organizovne šetnje kao i odlazak na bazen.

Svaki učesnik priprema, dobija na poklon MAJICU.

Pripreme će se održati u Kikindi u domu učenika “Nikola Vojvodić” (jedini dom u Srbiji sa kategorijom 1A) u terminu od 13.08. do 20.08. 2023. (8 dana, 7 punih pansiona). Dom je okružen zelenilom i nalazi se nedaleko od centra grada.
Sobe su trokrevetne sa kupatilom, poseduje sale za sastanke, projektore za prezentacije i filmove, teretanu, privatno obezbeđenje i parking. Za učesnike biće angaovan lekar koji nam je dostupan uvek.

Cena priprema je dinara, uplata se može izvršiti u 7 rata (februar-avgust). Prva rata se uplaćuje do 28.02.2022. godine. u iznosu od 5.000 dinara, i to je rezervacija. U slučaju odustajanja prva rata se zadržava, a ostatak uplate vraća. Sve uplate se vrše isključivo na račun kluba : 220-119041-26

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na 063 60 66 71 ili se raspitati kod svojih trenera.

Slični članci :