Upis novih članova u škole odbojke

Sve informacije u vezi sa upisom novih članova

možete dobiti putem telefona:

063/60-66-71

U oktobru počinju takmičenja Odbojkaškog saveza Beograda

Ove sezone OK VOLLEYLAND učestvuje u takmičenjima Odbojkaškog saveza Beograda sa 12 ekipa. 

/

o klubu

Odbojkaški klub „Volley Land“ funkcioniše na teritoriji opština Rakovica i Voždovac. Odgovorna i ambiciozna ekipa trenera održava treninge u OŠ „Veselin Masleša“, OŠ „Nikola Tesla“ i OŠ „Ivo Andrić“.

Podstaknuti ciljem da bavljenje odbojkom i obučavanje odbojkaškom tehnikom bude u svrhu omasovljenja i popularizacije odbojkaškog sporta, odbojkaški klub „Volley Land“ od svog osnivanja, 1997. godine, teži ka ostvarivanju ove misije.

Klub je član Odbojkaškog saveza Srbije, kao nacionalnog granskog sportskog saveza i aktivan član Odbojkaškog saveza Beograda, učestvuje u svim takmičenjima koja su organizovana na nivou grada Beograda, kao i na turnirima širom Srbije.

Baveći se sportskom i pedagoškom edukacijom dece uzrasta od 7-18 godina, naši treneri, ujedno i profesori fizičkog vaspitanja, postižu zapažene rezultate u mlađim kategorijama, dok se seniorke našeg kluba takmiče u regionalnoj ligi.

Klub, takođe, organizuje letnje kampove i pripreme, gde se, u trajanju od 7 dana, osim treninga u zatvorenom i na ostvorenom prostoru, razvijanja motoričkih i psiholoških sposobnosti, posvećuje pažnja i druženju, igri i zabavi. Poseban osvrt pružamo kulturnim i istorijskim znamenitostima područja u kome smo odseli, tako su, do sada, naši domaćini bili Sokobanja, Svilajnjac, Vrnjačka Banja, Ivanjica, Novi Bečej, Zlatibor…

Sve informacije u vezi sa stručnim i pedagoškim radom sa decom možete dobiti od trenera ili od direktora kluba, Dragoslava Vučinića, putem telefona ili e-maila.

Ciljevi

Ostvarenje vrhunskih sportskih rezultata.

Kontinuirano usavršavanje stručnog rada trenera.

Poboljšanje uslova za treninge i takmičenja.

MIsija

Naša misija je omogućiti svakom članu kluba da kroz kvalitetan trenažni proces razvija svoje sposobnosti.

Vizija

Naša vizija je postati uspešan odbojkaški klub u kojem se, kroz kvalitetan stručni rad, ispunjavaju takmičarske potrebe naših sportista.

alt

Upis u školu odbojke:

ŠO Veselin Masleša - stariji, ŠO Veselin Masleša - mlađi, ŠO Nikola Tesla, ŠO Ivo Andrić

kontakt

“OK VOLLEY LAND”

Beograd

Telefoni
063606671

PIB: 105916483

MB: 17744445

Broj računa: