ODBOJKAŠKI KAMP

Pozivamo Vas na ODBOJKAŠKI KAMP   “ZLATIBOR  2019.” Kamp je namenjen deci koja treniraju u školama odbojke i odlazak je predviđen krajem juna, po završetku školskih obaveza. Na kampu se, pored treninga, održavaju TURNIRI između  ekipa koje su prisutne na kampu. Turniri i treninzi se održavaju na otvorenim terenima i sportskoj hali, na 3 odbojkaška terena.

U toku boravka biće organizovni izleti, odlazak na bazen, „Avantura“ i „Dino“ park i pešačenja.

Osim odbojkaških, na kampu se održava i puno drugih sportskih takmičenja i radionica: pravila igre, ishrana sportista, takmičenja u plivanju, tenisu, badmingtonu, košarci, “između dve vatre”, pikadu i stonom tenisu.

Svaki učesnik kampa dobija na poklon MAJICU KAMPA i DIPLOMU KAMPA.

Kamp će se održati na Zlatiboru u hotelu “Braća Sekulić” u terminu od 11.8. do 18.8. 2019. (8 dana, 7 punih pansiona).

Hotel je okružen zelenilom, a svaka soba ima kupatilo i TV, a ishrana je u hotelskom restoranu. Za učesnike kampa biće angažovan i lekar.

Uplata se može izvršiti u 10 rata (novembar-avgust), a prva rata se uplaćuje najkasnije do 31.12.2018. godine. Prijava se vrši uplatom rezervacije u iznosu od 4.000,00 din. U slučaju odustajanja, rezervacija se zadržava, a ostatak uplate vraća. Kompletna uplata se mora izvršiti najmanje 10 dana pre polaska na pripreme. Sve rate se  uplaćuju na račun kluba:  220-119041-26. Za sve dodatne informacije mozete pozvati  ili se raspitati kod trenera.