ODBOJKAŠKE PRIPREME

Odbojkaški klub „VOLLEY LAND“ svakog leta organizuje odlazak na pripreme u trajanju od 7 dana (8 punih pansiona). Nakon boravka u Sokobanji, Vrnjačkoj banji, Kladovu i Bečeju, četvrtu godinu za redom Zlatibor se pokazao kao pravi izbor za potrebe naših takmičarskih selekcija. 

Pripreme će se održati na Zlatiboru u kući “Kukanjac” u terminu od 22.08. do 29.08.2021. godine (8 dana, 7 punih pansiona).

Treninzi  će se održavati dva puta dnevno u velikoj sportskoj dvorani „ Wai Tai“, a u neposrednoj blizini sportskog centra nalaze se i otvoreni bazeni. Svaka soba ima wireless internet i TV. Dom zdravlja je 400m od kuće, a za učesnike priprema biće angažovan i lekar. U toku boravka planirana su i pešačenja i izleti.

Kapacitet kuće je 50 ležaja, a sobe su 2/3/4 krevetnog tipa, a ishrana je u „Vili Žunić“.

U ovom terminu zajedno sa našim starijim selekcijama na pripremama će biti i pionirske i kadetske selekcije OK „RODA“.

Uplata se može izvršiti u 7 rata (februar-avgust) a prva rata se uplaćuje najkasnije do 28.02.2021. godine. Prijava se vrši uplatom rezervacije u iznosu od 4.000,00 din. U slučaju odustajanja, rezervacija se zadržava, a ostatak uplate vraća. Kompletna uplata se mora izvršiti najmanje 10 dana pre polaska na pripreme. Sve rate se  uplaćuju na račun kluba:  220-119041-26. Za sve dodatne informacije mozete pozvati  ili se raspitati kod trenera.