Archives

PIONIRKE LAKI STAR

Pionirke su drugi deo prvenstva za plasman počele pobedom protiv ekipe OK Laki Star rezultatom 2:1 (21:11,21:12, 18:21). Cela ekipa je odigrala utakmicu  na visokom nivou, osim u trećem setu u kom je došlo do opuštanja kad je napravljeno čak 9 servis grešaka. Čestitamo!!!

PIONIRKE – KRALJ

Pionirke su danas zabeležile još jednu pobedu protiv ekipe Kralja rezultatom 3:0 (21:14, 21:16, 22:20). U ovoj uzbudljivoj utakmici, sve igračce su dobile svoju šansu, a zapaženu ulogu su odigrale Pandurović Jovana i Delić Jelena. U napadu i odbrani istakla se Milica Arbutina, a Marinković Anja je pored sjajnog servisa bila odlična u prijemu i dizanju. Dobru igru ekipe podržale su  i standardno dobre Njegovan Aleksandra i Božičić Dejana. Čestitamo!!!

MP IML 1

unnamedMlađe pionirke izgubile su od izuzetno raspoloženog protivnika, ekipe Imleka, rezultatom 3:0.

Odigrale su naše devojčice izuzetno borbeno ovu utakmicu, ali nisu imale mnogo šansi protiv ekipe iz Borče, koja igra zajedno već nekoliko godina.

 

MP AS

Mlađe pionirke pobedile su ekipu As iz Višnjice rezultatom 2:1 (21:8, 15:21, 21:15).

Na ovoj utakmici, pored standardno dobre Aleksandre Njegovan, svojom igrom u odbrani istakle su se Katarina Ratković i Nastasija Kirazijev, a na prijemu servisa posebno dobre su bile Zlatković Sara i Pandurović Jovana.

Čestitamo celoj ekipi !!!

MP IML 2

Mlađe pionirke nisu uspele da iznenade velikog favorita za osvajanje prvenstva iz Borče. Ekipa Imleka je zasluženo pobedila rezultatom 2:1 (21:17, 21:18, 13:21), ali se naše devojčice nisu predavale i uspele su da osvoje jedan set. Sve igračice su odigrale na nivou očekivanog, ali su Zlatković, Ratković i Njegovan bile veoma dobre. Ovim putem čestitamo svim našim devojčicama na dobroj igri i velikoj borbenosti koju su prikazali.

BA P

Jedna od najboljih utakmica pionirki u protekle dve sezone.

U poslednjem kolu prvenstva Beograda naše pionirke su pobedile ekipu Blok Auta rezultatom 3:0 (25:22, 25:12, 29:27).
Cela ekipa je odigrala na izuzetno visokom nivou, posebno u elementu obrane i bloka. Servis je bio siguran, a u napadu smo bili nezaustavljivi. Ova utakmica ohrabruje pred turnir u Obrenovcu koji će se igrati od četvrtka do subote. Čestitamo na pobedi.