Protivnici ove sezone su…

Ove godine OK VOLLEY LAND se takmiči u 5 zvaničnih kategorija odbojkaškog saveza, a pored zvaničnih takmičenja, za najmlađe organizujemo interna takmičenja.

Seniorke će ove godine igrati viši rang takmičenja nego prošle godine. Nalazimo se u B grupi regionalne lige u kojoj učestvuje 14 ekipa. Pored nas u grupi su i Vizura, Blok Aut, Avala, Zvezda NP, Pionir i Laki Star. Prvi deo lige počinje krajem oktobra, a drugi deo krajem februara.

U kadetskoj ligi će igrati dve naše ekipe. Prva ekipa je u grupi sa Crvenom Zvezdom, As (Bat.) i Dunavom. Druga kadetska ekipa će igrati protiv Spasa, Radničkog, Resnika, Laki Stara, FSFV-a, Rode, Pionira i Vizure. Početak lige planiran je početkom oktobra.

Pionirke su ove godine u grupi sa Imlekom, Lazarevcem, Laki Starom i Obilićem, a početak takmičenja je već krajem septembra.

Mlađe pionirke su ove sezone podeljene u dve grupe. U grupi B su pored nas još i ekipe još i Lazarevac, Imlek, Kralj, Crvena Zvezda, As (Bat.), Roda i Vizura. Prvi deo takmičenja za mlađe pionirke počinje početkom novembra.

Želimo mnogo uspeha našim takmičarskim ekipama. Srećno!!!

Tags:, , ,